Home

TE3-älykeppi motivoi liikkumaan kotona!

Koetko säännöllisesti niska- ja hartiakipuja?

Istumme enemmän kuin koskaan ennen – sekä töissä että vapaalla. Arjen pinttyneet tavat, kotitoimiston huono työergonomia, liikunnan yksipuolisuus ja työpäivän jälkeinen rentoutuminen sohvalla kuormittavat kehoa epätasaisesti.

Kehomme on aluksi jännittynyt ja liikkuvuuksiltaan epäsymmetrinen, mikä johtaa lopulta kiputiloihin. Kroonistuessaan kipu vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvontiin ja lopulta myös unen laatuun ja mielialaan. Pienillä muutoksilla voi olla kuitenkin suuri positiivinen vaikutus.

TE3:n yli 6000 liikkuvuusanalyysissa on ilmennyt istumatyöläisten kärsivän mm.

 • – Etulinjan kireistä lihaksista.
 • – Kierto- ja sivusuuntaisten liikkeiden vajaista liikeradoista.
 • – Puolieroista nivelten liikkuvuuksissa.

TE3-älykeppi ja istumatyöläisille suunnatut harjoitteet auttavat parantamaan liikkuvuutta ja voimaan paremmin!

TE3:n älykepillä tehtävillä omatoimisilla työhyvinvointianalyyseillä kartoitetaan kehon liikkuvuuksia ja kehityskohteita matkalla kohti parempaa vointia. TE3:n viikoittain vaihtuvat kotitreenivideot ovat suunnattu nimenomaan istumatyöläiselle. Kuukausittain vaihtuvien harjoitteiden tavoitteet ja teemat ovat rakennettu ylläpitämään motivaatiota ja tehostamaan tuloksia. Tehdessäsi harjoitteita älykepin värinäominaisuus antaa realiaikaisen konkreettisen palautteen tekemiesi liikkeiden laadusta. Lisäksi älykepin näytöllä tulokset osoittavat miten onnistuit ja kehityt. Voit siis treenata kotona ohjatusti, mutta ilman kontakteja.

10 MIN PÄIVÄSSÄ RIITTÄÄ

Tarvitset kotona vain TE3:n älykepin ja muutaman neliön tilan, jossa pääset vapaasti liikkumaan. Jo 10 minuutin oikein tehty päivittäinen harjoittelu lisää liikkuvuutta, kehittää tasapainoa ja parantaa motoriikkaa sekä ryhtiä. Taustalla on jo yli 6000 ammattilaisten tekemää, ihmisen liikkuvuusanalyysien tulosta, joiden pohjalta olemme kehittäneet harjoitteita luomaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja kehityskaaren.

SAAT PALAUTTEEN JA TEET OIKEIN

Älykepin yksinkertaiset värinäominaisuudet kertovat sinulle heti, teetkö harjoituksen oikein ja sen näytöltä seuraat kuinka harjoitteet onnistuvat. Näin oman kehityksen seuraaminen on helppoa. Viikoittain vaihtuvat videot tarjoavat eri vaativuustason harjoitteita, eikä sillä ole merkitystä oletko tehnyt selkä- tai istumajumppaliikkeitä aiemmin. Harjoitteemme sopivat kaikille ikään, kokoon ja liikuntahistoriaan katsomatta.

TULOKSIA JO KAHDESSA VIIKOSSA

Monipuoliset harjoitteet tarjoavat sopivassa suhteessa haasteita ja onnistumisen tunteita. Näin kehityt nopeasti, voit paremmin ja treenaaminen tuntuu entistä mielekkäämmältä! Älykepin avulla on helppoa tehdä oikeita liikkeitä tavoitteellisesti ja saavutat näkyviä tuloksia jo kahdessa viikossa. Hyvinvointia ja terveyttä edistävät vaikutukset ovat siis nopeita esimerkiksi painonhallintaan verrattuna!

Pysyvästi
parempi olo vain
59 € / kk

(*alv 0%)

TE3.n lisenssi maksaa 59 euroa* kuukaudessa sitoutuessasi vähintään kuuden kuukauden (6kk) määräaikaiseen sopimukseen.

Palvelukokonaisuus pitää sisällään:

 • – Älykepin vuokran
 • – Kotianalyysit
 • – Viikoittaiset harjoitteluvideot:
  6kk x 4vkoa x 10min
  = n. 250min / n.120 liikettä
 • – Tarvittavan teknisen tuen

Kun 10 minuutin päivittäisestä treenistä syntyy terveellinen rutiini, se saa kotitoimistolla ajatukset hetkeksi pois työasioista ja ennen kaikkea tuo pitkäaikaisia vaikutuksia liikkuvuuden parantumisena. Jännitystiloista johtuvat kivut poistuvat ja saat paljon hyvää energiaa arjen pyörittämiseen!

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI JA VOITA!

Voita työporukallesi 3 kk kotitreeniohjelma! Toimitamme myös linkin ensimmäisen viikon harjoitteisiin ja näet käytännössä miten palvelu toimii.

[wpforms id=”500″ title=”false”]